Jouw favorieten

Bewaar de opleidingen die jij interessant vindt. Klik op ‘Bewaar Opleiding’ en sla ze op!

Naar alle opleidingen
Service & contact

Neem contact met ons op

Wil je doorgroeien als zorgprofessional maar je weet nog niet helemaal hoe? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past.

Contact informatie

Westblaak 94, 3012 KM Rotterdam 010 262 07 36 Ontdek al onze locaties

Contact informatie

Westblaak 94, 3012 KM Rotterdam 010 262 07 36 Ontdek al onze locaties

FAQ's

Meer veelgestelde vragen
14. Ik heb mij ingeschreven voor een opleiding / wil mij inschrijven voor een opleiding, maar er is (nog) geen accreditatie aangevraagd bij de voor mij relevante beroepsvereniging. Wat kan ik doen?

Forta Opleidingen is altijd bereid met je mee te denken over de mogelijkheden. Bel daarom gerust voor overleg. Wij zijn op werkdagen van 09.00 tot 16.30 uur telefonisch bereikbaar via 010-2620736.

16. Hoeveel tijd mag er tussen het volgen van de Basiscursus en Vervolgcursus Schematherapie zitten?

Hier is geen directe eis aan verbonden vanuit de Vereniging voor Schematherapie. Maar om je registratie tot Senior schematherapeut te behalen, heb je na het afronden van de basiscursus Schematherapie 7 jaar de tijd om de vervolgcursus Schematherapie af te ronden (naast minimaal 3 jaar werkervaring i.c.m. voldoende supervisie en intervisie).

17. Hoeveel supervisie en intervisie moet ik volgen tussen de Basiscursus en Vervolgcursus Schematherapie?

Hier is geen eis aan verbonden vanuit de Vereniging voor Schematherapie. Je mag deze aansluitend volgen. Wij adviseren om na de basiscursus de eerste periode actief aan de slag te gaan in de praktijk i.c.m. supervisie en intervisie en daarna te starten met een vervolgcursus.

12. Ik ben nog niet zeker over mijn inschrijving en in overleg over de voorwaarden of financiering, maar zou wel graag zeker weten dat ik deel kan nemen, kan ik een voorlopige reservering maken?

Forta Opleidingen verwelkomt je graag bij onze opleiding. Wanneer je nog niet zeker bent van je deelname kun je bij ons een voorlopige inschrijving plaatsen. Vermeld daarbij waar het nog van afhangt en hoelang je verwacht nodig te hebben om tot een definitief besluit te kunnen komen. Een voorlopige reservering is vrijblijvend tot het moment dat je een plek vasthoudt voor een inschrijver die al wel zeker is van deelname. Op dat moment zullen we contact met je opnemen, met de vraag om dan op korte termijn (1-2 dagen) alsnog te besluiten over je deelname.

15. Wat gebeurt er als ik kies voor “Alvast inschrijven”?

Wanneer er geen concrete startdata bekend zijn voor een specifieke opleiding zie je op onze website de knop “Alvast inschrijven”. Je registreert hiermee je belangstelling. Indien je op de website kiest voor alvast inschrijven, dan kom je op onze interesselijst terecht, zodat we je bij een nieuw geplande opleiding daar per mail van op de hoogte kunnen stellen. Dit is een vrijblijvende service, je zit dan dus nog nergens aan vast. Niet aan kosten en ook niet aan lesdagen.

13. Ik wil mij samen met een collega inschrijven voor een opleiding, heb ik recht op korting?

Forta Opleidingen biedt 10% collega- en aanbrengkorting voor mensen die zich samen aanmelden voor een opleiding bij ons. De korting geldt zowel voor de reeds ingeschreven kandidaat als voor de nieuwe inschrijver. Deze korting is een vast percentage en kan niet worden verhoogd bij het aandragen van meerdere collega’s.*kortingen zijn niet van toepassing op webinars en kunnen niet worden gestapeld.

Meer veelgestelde vragen

Hoe kunnen we je helpen?

10% collega korting

Als je samen inschrijft... krijg je allebei 10% korting!

Schrijf je nu in!

Incompany aanvragen

Vraag hier direct een offerte aan voor jullie opleidingsbehoefte.

Offerte/advies vragen

Nieuwsbrief inschrijven

Schrijf je in voor onze inspirerende nieuwsbrief en mis niks!

Schrijf je in