Jouw favorieten

Bewaar de opleidingen die jij interessant vindt. Klik op ‘Bewaar Opleiding’ en sla ze op!

Naar alle opleidingen
Opleidingen & Trainingen

Maatwerk & incompany

Zijn er binnen jouw organisatie meerdere collega’s of medewerkers met ongeveer dezelfde leervraag? Informeer eens bij Jorim naar de mogelijkheden voor een incompany opleiding! 

Wij geven graag bij jullie op kantoor of op een andere inspirerende locatie trainingen en opleidingen. Ons bestaande opleidingsaanbod kan vrijwel allemaal incompany worden georganiseerd of we maken samen een training of opleiding op maat: afgestemd op jullie eigen leerbehoefte, praktijk en doelstellingen. De groepsgrootte van incompany opleidingen varieert vaak en is van verschillende factoren afhankelijk. Vanaf ongeveer 8 personen kan een incompany interessant worden. Informeer vooral voor wat voor jouw team of groep mogelijk is.

 

Uitgangspunten

  • De docent kan het lesprogramma aanpassen op jullie leerbehoefte, organisatie & wensen
  • Jullie kunnen vragen en cases vanuit de eigen organisatie inbrengen
  • De inhoud van de training is direct toepasbaar op de eigen werksituatie
  • Specifieke accreditatie wensen zijn op aanvraag mogelijk
  • De medewerkers en collega’s leren van elkaar in de groep
  • Het is praktisch op eigen locatie, dat scheelt weer reistijd
  • Online mogelijkheden zijn ook bespreekbaar!

Schakel ons in en bouw zo aan de expertise binnen jullie eigen organisatie om de beste zorg te blijven bieden!

 

Opleidingsadvies en groepsinschrijvingen

Soms zijn er binnen jouw organisatie meerdere medewerkers met ongeveer dezelfde leervraag. Als het een kleine groep betreft dan is het organiseren of op maat ontwikkelen van een opleiding of training niet altijd een optie, toch gaan we graag met jullie in gesprek. We kijken naar jullie overkoepelende doelstellingen en leerbehoeften en adviseren vervolgens over een passende training of opleiding uit ons reguliere aanbod. Forta Opleidingen organiseert honderden opleidingen per jaar en met een klein groepje aansluiten kan dan zeker een voordeel opleveren.

 

“We hebben als team niet alleen heel veel geleerd, maar hebben elkaar ook weer eens op een andere manier meegemaakt en veel lol gehad!”

Testimonials

Wat onze klanten over ons zeggen

“Samen met Forta Opleidingen wil ik nog wel 100 opleidingen organiseren, ze nemen zoveel werk uit handen, het was heel fijn.”
“Er wordt altijd goed meegedacht en er is voor iedere situatie maatwerk mogelijk. Het is een heel vertrouwde samenwerking met Forta Opleidingen.”
“Het is een heel prettige samenwerking met Forta Opleidingen, er was altijd snel iemand beschikbaar voor een antwoord.”
Fijne samenwerking met Forta Opleidingen; makkelijk schakelen, denken mee, divers en groot aanbod van trainingen en opleidingen.
John Doe

Direct Psycholoog

Hans Aalbrechts

Direct Psycholoog

Janine Smits

Direct Psycholoog

Merijn Werkhoven

Opleidingscoördinator