Jouw favorieten

Bewaar de opleidingen die jij interessant vindt. Klik op ‘Bewaar Opleiding’ en sla ze op!

Naar alle opleidingen
Over ons

Kwaliteit en accreditatie

Onze opleidingen zijn erkend en geaccrediteerd bij verschillende beroepsverenigingen. Je kunt hiermee bijvoorbeeld de (her)registraties voor NVO- OG en NIP K&J psychologen behalen.

Accreditatie

We bieden opleidingen met accreditatie door onder meer de VGCt, V&VN, NvvPO, Registerplein, LV POH GGZ, SKJ en NVO. Onze ervaren en gepassioneerde docenten weten kennis en praktijk feilloos te combineren. Forta Opleidingen hecht waarde aan reflectie op de beroepspraktijk. Daarom houden we nauw contact met onze cursisten; ook na de opleiding.

Kwaliteit

Forta Opleidingen, ontstaan als opleidingentak van zorginstelling Fortagroep, streeft het diep gewortelde idee na om behandelaren in de praktijk te versterken. Door het organiseren van opleidingen en het delen van kennis stimuleren wij de ontwikkeling van zorgprofessionals en instellingen. Ons Forta-netwerk bestaat uit meer dan 800 collega’s, 160 docenten, diverse stichtingen en beroepsverenigingen. Om ons doel te bereiken en onszelf te blijven ontwikkelen is het leveren en borgen van kwaliteit onvoorwaardelijk én een manier van werken geworden.

ISO 9001

Sinds 2018 is Forta Opleidingen voorzien van een ISO 9001 certificering. De ISO is wereldwijd de meest ingezette norm gericht op kwaliteitsbeheersing. De certificering laat zien dat Forta Opleidingen streeft naar een voortdurende aandacht voor kwaliteitsverbetering om te kunnen garanderen dat onze producten en diensten voldoen aan de eisen van cursisten, docenten en beroepsverenigingen.

CRKBO-erkend

Forta Opleidingen is een CRKBO geregistreerde instelling. Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs bestaat uit een Register Instellingen en Register Docenten. In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Samenwerking

Onze kennispartners

Alleen door samen te werken kunnen we de zorg in Nederland verbeteren. Wij vinden het belangrijk om onze kennis met jou te delen. Via ons netwerk van kennispartners houden wij onze opleidingen voortdurend actueel.

FortaGroep

Wij zijn een onderdeel van FortaGroep, zij biedt toegankelijke en kwalitatief hoogwaardige behandelingen bij psychische en psychiatrische klachten. FortaGroep geeft medewerkers de mogelijkheid zich te ontwikkelen binnen een positieve werkomgeving.

Ontdek meer over FortaGroep
HBO Drechtsteden

Samen met HBO Drechtsteden verzorgen wij het POH-GGZ lesprogramma. HBO Drechtsteden staat voor kleinschalig, persoonsgericht en innovatief onderwijs.

Ontdek meer over HBO Drechtsteden
Meester in de Psychologie

Als opleidingsinstituut vinden we het uiteraard belangrijk om toekomstige psychologen vooruit te helpen in hun carrière. Daarom werken wij actief samen met Meesters in de Psychologie en SPS-NIP

Ontdek meer over Meesters in de Psychologie
Nederlands Instituut van Psychologen

SPS-NIP is de studentensectie van het Nederlands Insitituut van Psychologen (NIP) en heeft als missie de inhoudelijke ondersteuning van, informatievoorzienig aan en belangenbehartigen voor psychologiestudenten. Dit realiseert SPS-NIP door het organiseren van interessante activiteiten en het aanbieden van allerlei diensten. Zo wordt een brug geslagen tussen studeren en het werkveld. Daarnaast biedt SPS-NIP studenten de mogelijkheid zich binnen de organisatie te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak, een netwerk op te bouwen en te werken aan een CV!

Ontdek meer over SPS-NIP 

Ontmoet onze docenten

Onze hoog gekwalificeerde en gepassioneerde docenten weten kennis en praktijk feilloos te combineren. Samen met jou brengen ze je vooruit in je ontwikkeling.

Docenten

Bekijk onze locaties

We werken samen met uiteenlopende, verrassende en inspirerende locaties. Van formele tot creatieve ruimtes die altijd goed bereikbaar zijn met OV en auto.

Locaties